Usui reiki 1

Zakaj reiki?

Tečaj: Medijstvo s certifikatom v štirih sklopih
Ni lepšega, kot delati na starodavnem znanju, ki je že od samega začetka v nas. Bolj ga živimo, bolj je življenje čarobno.
Zelo pomembno je, da se zavedamo, da imamo vse te sposobnosti. Pri nekaterih so bolj razvite, ker sami zavestno delajo na njih. Prihajajo šti kanali, ki so zelo pomembni pri komunikaciji. Jasnočutnost, jasnovednost, jasnoslišnost in jasnovidnost, preko njih vzpostavimo stik z energijo. Komunikacija preko kanalov se izvede z umrlimi, vnebovzetimi mojstri, angeli in ostalimi energijami…. Vse kar bomo delali, bo izhajalo iz predela srca, zato bomo delali na spoznanju, kaj veliko je sveti prostor in kako se povezati in delovati iz njega.

Zakaj izabrati reiki ali katerokoli drugo energetsko zdravjenje?

Reiki je sistem zdravljenja, ki v naših telesih POMAGA vzpostaviti ravnovesje. Pomaga v smislu, da dojamemo, predelamo, uravnovesimo… 
Vsaka bolezen ima duševno ozadje. Bolezen se manifestira, ker smo leta in leta, vezano je tudi na naše prednike zavračali simptome psihične bolečine.
Ni važno katero zdravljenje izberete in h kateremu učitelju greste. Pomembno je, da se začnete zavedati, da nismo sami in da obstaja veliko duhovnih praks, ki nam pomagajo pri spremembi našega življenja.

Usui Reiki 1 Stopnja Reiki po Usui sistemu je rezdeljen v štiri stopnje:

1. stopnja FIZIČNI REIKI (naučimo se kdo je Usui in kaj je Reiki, kako deluje, delo z Reikijem, spoznamo prvi simbol CHO KU REI, imamo tudi prve praktične izkušnje, prejmemo iniciacijo v 1. stopnjo )
2. stopnja MENTALNI REIKI (nadgradimo osnove z delom na daljavo, spoznamo dva nova simbola SEI HE KI in HON SHA ZE SHO NEN, meditacijo na simbole in Reiki vodnike, delo s čustvi in kako si pomagati v procesu čiščenja, čakre in podobno, prejmemo iniciacijo v 2. stopnjo.)
3. in 4. stopnja – lahko se ju uči skupaj ali ločeno. 3. Stopnji rečemo Mojstrska stopnja, 4. pa Učiteljska. ( nadgradimo znanje z še globjimjimi vidiki spoznavanja vidika sebe, svojih potencialov kot duhovno bitje, naučimo se tehnik kot so,čiščenje preteklosti, Reiki transmisija, Reiki manifestacija, spoznamo simbol DAI KO MIO. V kolikor je zraven še 4. Stopnja pa se naučimo postopka iniciacije drugih, sebe, predmetov, kako predajati Reiki naprej in kdaj, simbol RA-KU). Prejmemo iniciacijo v 3. in 4. stopnjo.

Usui Reiki 1 Stopnja

Reiki tečaj 1. stopnje je namenjen začetnikom tako, da predznanje ni potrebno. Vse potrebno informacije dobite na samem tečaju.

Vsebina Reiki tečaja 1. stopnje:

  • Zgodovina Usui reikija
  • Kaj sploh Reiki je?
  • kako revzarav delute in zakaj nam lahko pomaga?
  • Za kaj vse se ga lahko uporabljamo?
  • Simbol 1.Stopnja CHO-KU REi in njegova uporaba.
  • Spoznali bomo in tudi praktično uporabljali tehnike Reikija.
  • Naucili se bomo polagati roke na sebi in ravono tako na klientu.
  • Povezovanje fizičnih težav s psihičnimi vzoroki zanje.
  • Kratka razlaga pomembnost naših prednikov pri nastanku naših fizičnih odstopanju.
  • Iniciacija v prvo stopnjo reikija.

Ponovno se boste spomnili svojih samozdravilnih sposobnosti in odprli vašemu duhovnemu razvoju.

Prejeli boste gradivo, ki vam bo v podporo pri teoriji in lastni praksi in seveda tudi certifikat o opravljeni stopnji.

Cena celotnega tečaje je 110 eur.