Kundalini reiki

Kundalini Reiki tečaj

Kundalini Reiki je način uporabe Univerzalne energije imenovane Reiki na način, ki ga je razvil Ole Gabrielson pod vodstvom svojega duhovnega učitelja.
Za ta sistem je značilna usmerjenost v čiščenje čakerja in širjenje energetskega kanala, kar v praksi pomeni rušenje vseh blokad in ovir, katere nas na energetski ravni ovirajo pri pretoku naše življenjske energije.
Čustvene in mentalne blokade, naša negativna prepričanja o sebi in svetu puščajo neravnovesje, ki se kaže na nivoju naših energetskih centrov in nam onemogočajo pretok energije skozi našo telo.
Reiki v vseh oblikah čisti vse zgoraj omenjeno. Kundalini sistem je najprej bolj učinkovit in učinkovit. Čiščenje je kljub vsemu počasno in nežno, saj je to eden od sistemov Reikia.

Kundalini Reiki večinoma opravljam kot iniciacije na daljavo s predhodim srečanjem preko zooma, občasno bom razpisala tudi krajši skupinski tečaj, termini bodo objavljeni sproti.
Kundalini Reiki ima 3. stopnje in 6 ojačitev (boosterjev).
Vsaka stopnja zajema tudi iniciacijo, ki se opravljajo v eno tedenskem razmaku. Če želite postati Kundalini mojster potrebujete prejeti vse tri iniciacije. Po opravljenih iniciacjiah prejmete tudi certifikat.

Kundalini Reiki je namenjen tistim, ki so že opravili 3. stopnje Usui sistema in bi želeli več intenzivnosti in odprtosti

Kaj Kundalini Reiki prinaša:

 

  • Intenzivnejšo moč energije
  • Enostaven in hiter pristop
  • Močnejši  pretok energije in hitrejše rezultate.

Cena iniciacije na daljavo ali krajšega tečaja je za

  1. stopnja 100 €
  2. stopnja 110 €
  3. stopnja 170 €