Kdo sem?

Sem Mojstrica in Učiteljica

Učiteljica Usui

Quam elementum pulvinar etiam non quam lacus suspendisse faucibus lectus mauris ultrices eros.

Reikija

Diam maecenas ultricies arcu cursus vitae congue mauris rhoncus aenean pharetra sit amet aliquam.

Medij

Arcu risus quis varius quam quisque lectus urna duis convallis convallis tellus eu nisl nunc mi ipsum.

Angelski terapevt

Arcu risus quis varius quam quisque id diam vel quam utfaucibus pulvinar elementum integer enim.

Moja zgodba

Že od nekdaj sem se spraševala kdo pravzaprav sem, sem mar samo fizično telo? Se je moj izvor začel z mojim rojstvom in se bo zaključil s smrtjo? Ali sem jaz pravzaprav samo energija?

Kot majhna deklica sem zelo pogosto sanjala, da letim… Privlačile so me nenavadne stvari. Zakaj takšen magnet na takšne stvari? Bile so mi blizu, spominjala sem se svojih preteklih življenj.

Po izobrazbi sem Fotografski tehnik in Inženir kmetijstva. Čisto nekaj drugega kar počnem. V življenju me zanima zelo veliko področij, a tisto katero bo izpolnilo mojo dušno pot je vsekakor pomoč ljudem in živalim. Vsa potrebna pot, ki sem jo opravila do mojega poslanstva je bila nujno potrebna za moj razvoj in prav je tako kot je.

S svojo zgodbo bi rada ljudem približala dejstvo, da je v naših življenjih popolnoma vse mogoče, le odločiti se moramo in  tudi nekaj storiti za to.

Zlorabljena v otroštvu, kot otrok nevidna, posiljena v mladosti,… Vse to sem si kot duša sama zadala in se sema tudi odločila izbrati točno takšne starše in kasnejše dogodke. Sama sem se odločila, da bom nalogo opravila v točno takšnem telesu in s posebnostjo, ki jo imam. Namreč moje oči niso istih barv, levo oko je modro in desno rjavo. Iz tukaj tudi izvira ideja o mavričnem svetu energij.

Zakaj LunaLori? Luna je moja samoroginja in prva moja energija, ki sem se povezala z njo.  Lori je moja hči, ki mi je odprla oči in mi dala vedeti, da življenje in sreča prav zares obstajata in vse to ni iluzija. Tako je iz pravlice nastala resničnost, LunaLori, mavrični svet energij! V času svojeg izobraževanja sem pridobila kar nekaj nazivov, ki pa vsekakor moram priznati ne bi bili iskreni, če sama resnično ne bi živela življenja po njihovih navodilih…

Opravjena izobrazevanja

Vishe inromacije ob

Moja misija in vizija

Angelski sepici

Donacije link  consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Nec sagittis aliquam malesuada bibendum arcu vitae. Viverra vitae congue eu consequat ac felis.

Zasledite na druzbeni omrezjami

Sledite me, če želite izvedeti, kako čarobno je življenje v resnici.