Shamballa reiki

Shamballa Reiki tečaj

Shamballa je sistem, ki zajema uporabo brezpogojne Ljubezni podobno kot Usui Reiki. Njegova vibracija je tako intenzivna in visoka, da jo sama ocenjujem oz. primerjam z najvišjo intenzivnostjo reikija samega. Če je možnost oceniti njegovo intenzivnost od 1 do 10. Je zame Shamball ocenjen na 10.

Sistem Shamballa reiki zajema 352 simbolov, ki se preko iniciacij postopoma aktivirajo v vašem telesu in vam tako višajo vibracije. Zdravijo čustveni, mentalni kot tudi fizični del.Shamballa sistem in vsi simboli so bili posredovani Johnu Armitagu (Hari Dasu) od njegovega učitelja, St. Germaina. Večina simbolov je namenjena samo nezavedni ravni, kar nekaj pa jih sistem ponuja tudi v uporabi za pomoč pri okrepitvi dela z energijo.

Preko vseh štirih stopenj Shamballa Reikija se viša zavedanje v zavedanju Enosti (Jaz sem prisotnosti).
Prinaša čutenje Svobode in Ljubezni. Gre za sistem, kjer se neposredno povezuje z Izvorom vsega, popolno globino čutenja samega sebe in celotnega ustvarjanja
Avtor Hari Das pravi, da smo v razburljivem času, kjer se od zavedanja »biti bolj snov kot energija«, spreminjamo v zavedanje, »da smo boljša energija kot snov« in da nam Shamballa lahko pri tem pomaga- nas opolnomoči, da se začnemo zavedati »luči znotraj nas« in razumeti, da smo v tem vsi skupaj.

Uglasitve v Shamballa Reiki potekajo skozi štiri stopnje:

  1. STOPNJA nam omogoča spoznavanje z vibracijo višjega zavedanja energije in za zdravljenje drugih. Seansa se skrajša na 5 minutno izvajanje. Zajema tudi Mahatma meditacijo (povezovanje z »Jaz Sem«).
  2. STOPNJA zajema pošiljanje energije na daljavo in okrepitev le te z dodajanjem simbolov (poleg že znanih, spoznamo še 7 novih simbolov), delo s kristali.
  3. STOPNJA poleg dodatne moči energije prinaša 4 nove zelo močne simbole ter poglobitev z meditacijo Srca. Po 3. stopnji lahko praktikanti začne z izvajanjem uglasitev za 1. stopnjo Shamballe.
  4. STOPNJA je polna Mojstrska stopnja, ki doseže polno število 352 simbolov pri učenju iniciacij vseh štirih stopenj.
    Shamballa Reiki je po stopnji energije močnejši od večine drugih sistemov Reikija. Zato je zelo zaželjeno, da imate pred opravljanjem tega sistema, vmes nadgradnjo že iz vsaj dveh ostalih sistemov (v kolikor je eden izmed teh Kundalini, toliko bolj čistejši pretok energije, ki ga prinasa Kundalini, vam bo pri Shamballiju zelo prav prišel). Vsi tečaji zajemajo priročnik v slovenskem jeziku in seveda uglasitev.

Cene tečajev:

  1. Stopnja Shamballe: 100 eur
  2. Stopnja Shamballe: 110 eur
  3. Stopnja Shamballe: 130 eur
  4. Stopnja shamballe: 170 eur.