Kaj pravzaprav je meditacija in kako nam lahko pomaga?

 

Meditacija je tehnika, s katero povežemo naše telo z našim duhom, višjim jazom ali našo dušo. Pomaga nam, da najdemo stik sami s sabo. Vsekakor se je priporoča tudi za fizično zdravje.  Kar pa je zame najpomembneje, da  z njo v naše življenje vrnemo tisto čarobnost, katero smo živeli kot otroci in smo jo kot odrasli zaradi vseh obveznosti in hitrega načina življenja potlačili in pozabili.

Zelo rada bi izpisala za cel mesec meditacij že v naprej, pa žal to ne gre. Vsak ponedeljek se povežem s svojimi energijami in one same določijo kaj najbolj potrebujemo za prihajajoči četrtek. Meditacije direktno kanaliziram in nikoli ne vem točno kakšna bo. Nek osnutek, ki mi ga podajo energije imam, potem se pa popolnoma prepustim njihovemu vodenju.

Vodene meditacije potekajo tako, da vas sama vodim in vi sledite mojim besedam. Za vas je to najbolj enostavno, saj lahko tako lažje izklopite vsakodnevne skrbi in opravila, ki vas čakajo. Za še bolj poglobljeno meditacijo uporabljam zvok bobna. Kadar vas pošljem v situacijo, kjer se stvari na višjem nivoju razrešujejo uporabim žajbelj ali sveti les in ropotuljico, da vam pomagam stvari prečistiti, razrešiti.